keskiviikko 19. elokuuta 2015

Tatuointien maailma blogin avajaiset

Hei kaikki tatuointien ystävät ja vihaajat!


Blogissani on tarkoitus tarkastella tatuointien maailmaa ja siihen liittyvää kulttuuria. Sivuillani tulee olemaan esittelyjä tatuoitsioista, kuvia malleista sekä kokemuksia tatuointien ottamisesta ja tekemisestä. Haastattalen ihmisiä mikä heidät sai ottamaan tatuoinnin ja liittyykö tatuoinnin ottamiseen jokin syvempikin tarina, vai onko kyseessä päähänpisto monen promillen humalassa kaverin yllytämänä ja tekemänä...

Se miksi valitsin blogini sisällöksi tatuoinnit ja siihen liittyvän kulttuurin?
Olen itse toiminut tatuointien parissa 90-luvun puolivälistä ja aloittanut kotituoitsijana josta pinkaisin erään tatuointi liikkeen palvelukseen rengiksi, eli tein kuvia liikkeen nimen alla. Tällä hetkellä tatuointien teko on jäännyt enemmänkin harrastukseksi ja tyylisuuntien seuraamiseksi sekä oman nahkani koristamiseksi tatuoinneilla.

Toivon että blogianin seuraisi ja kommentoisi mahdollisimman moni ammattilainen ja amatööri sekä  ihmiset jotka pohtivat tatuoinnin ottamista, tai katuvat otettua kuvaa. Yritän saada juttua myös tatuointien poistoista, että ihmiset jotka katuvat kuvaansa ja haluavat poistattaa leimansa saisivat tietoa operaatiosta ja sen kustannuksista.




1 kommentti: